Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bifrost-sommerskole.dk/public_html/templates/sommerskole5/functions.php on line 194

HVEM LAVER SOMMERSKOLEN

Sommerskolen slog dørene op første gang på Østerskov Efterskole i 2016 som en del af projektet Orkerne Kommer!. Siden har sommerskolen også foregået på Epos Efterskole, og i 2020 overtog Landsforeningen Bifrost driften af sommerskolen. 

Forstanderne

Eva Mærsk -  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Maria Østerby Elleby - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Praktiske koordinatore

René Bokær 

Sofie Støvelbæk 

Kamilla Kate Brichs

Undervisere

Tilgår

Orkerne Kommer

’Orkerne Kommer!’ var et samarbejde mellem den københavnske forening Rollespilsfabrikken, Landsforeningen Bifrost og Nordea-fonden. Projektets formål var at uddanne 250 ungeledere gennem arrangørkurser og sommerskoler, samt at give tusindvis af unge mulighed for at prøve rollespil. På længere sigt er målet, at ungelederne skal varetage organiseringen og gennemførelsen af lokale rollespil. I løbet af projektet afholdt projektgruppen og deltagerne store og små rollespil over hele landet. Det foregik i samarbejde med andre foreninger, ungdomsskoler, klubber og institutioner.

Bifrost

Landsforeningen Bifrost er landsforeningen for kreativ udvikling af børn og unge, som har lokalforeninger over hele landet for foreninger, som benytter Bifrost metode til at udvikle børn og unge til hele, kreative og sociale individer. Bifrosts værdier vokser frem af interaktive udtryksformer, der udvider horisonter og skaber forståelse og fællesskab på tværs af kulturelle skel. Vores lokalforeninger beskæftiger sig med alt fra bordrollespil til militærsimulation, fra cosplay til liverollespil.