Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bifrost-sommerskole.dk/public_html/templates/sommerskole5/functions.php on line 194

 

Fakulteter

 

For at sikre god grobund for at skabe netværk, refleksion og fællesskab placeres alle Sommerskolens deltagere i et fakultet. De tidligere år har der været 4 eller 5 af disse.

Fakulteterne er jeres “klasse” eller basisgruppe, og hvert fakultet har en dekan (en af underviserne), som du altid kan kontakte, hvis du har brug for det. Som førsteårsdeltager på Sommerskolen bliver du placeret i et fakultet sammen med deltagere, der har været med tidligere. I det hele taget gør vi noget ud af, at lave fakulteterne så diverse som muligt. 

Der er for nogen historik, kultur og nostalgi forbundet med fakulteterne, men hvert år sætter deltagerne selv sit præg på dem og gør dem til deres eget. Det gælder om at tage aktivt del i fællesskabet og sige "Ja og..!" 

Fakulteterne har de sidste år været opkaldt efter afdøde, danske rollespilsforeninger: Opus, Eidolon, Monheim og Vølven. I 2020 deltog der for første gang elever fra de andre nordiske lande, her navngav de norske deltagere det nordiske fakultet Kalmar.