PRAKTISK

STED: Østerskov Efterskole, Kirketoften 4, 9500 Hobro

TID: Onsdag d. 21. juli kl. 11.00 - søndag d. 25. juli kl. 15.00

PRIS: Standardbillet 200 kr.
Foreningsbiletter 500 kr. 
Foreningsbilletter er for de deltagere hvor foreningerne betaler deres deltagelse, som de kan søge lederkursus på. Og gerne vil støtte sommerskolen :)

Som forening kan man søge kommunen om lederkursusstøtte på 60-80% af prisen. Ønsker man mere info om dette, kan man kontakte Bifrosts generalsekretær René Bokær på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 27966152. 

 

Tilmelding:

Tilmeldingen åbner d. 1. marts og lukker d. 27. juni.

 

Alder:

Man skal minimum være fyldt 14 år for at deltage på sommerskolen

Overnatning:

Du kommer til at overnatte på et værelse sammen med 2-3 andre elever, og der er bad og toilet på værelset. Du skal selv medbringe sengetøj, sovepose/dyne og toiletsager.

Mad og drikkevarer:

Der bliver serveret 3 daglige måltider, samt frugt og snacks i løbet af dagen, al maden vil være vegetarisk.

Om aftenen kan man købe både sodavand og alkohol. Hvis du er under 18 år, skal du på forhånd have aftalt med dine forældre om du må indtage alkohol.

Fest:

Lørdag aften slutter vi sommerskolen af med en stor fest. Her vil fakulteterne hver især bidrage med et underholdningsindslag, og der vil være dans og hygge til den lyse morgen.

Der er ingen dresscode, men hvis du har lyst, så medbring et festligt outfit.

 

Corona:

Vi ved endnu ikke hvordan situationen med corona ser ud til sommer, men lige nu planlægger vi sommerskolen efter at kunne afholde den.

Vi regner med at skulle afholde sommerskolen inden for de samme retningslinjer der var gældende for denne type arrangementer sidste sommer. 

Det betyder at vi kommer til at have ekstra fokus på rengøring og afstand. Og så følger vi selvfølgelig udviklingen og tager situationen alvorligt.  

Du kan altid få sine penge tilbage, hvis du ikke er tryg ved at deltage pga. situationen med Coronavirus, eller hvis du har symptomer. Helt ind til dagen før.

Hvis vi ender med at måtte aflyse, lige meget hvor sent det måtte være, får du selvfølgelig også dine penge tilbage (minus eventuelle gebyrer).