Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bifrost-sommerskole.dk/public_html/templates/sommerskole5/functions.php on line 194

 

PRAKTISK

 

STED: Hammerum Efterskole, Tornebuskvej 2, 7400 Herning 

TID: Onsdag d. 24. juli kl. 12.00 - søndag d. 28. juli kl. 15.00

Tilmeldingen åbner: 08.04.2024.
Tilmeldingsfrist:
 20.06.2024 kl. 23.59
Deltager du på Sommerskolen 2024 skal du være med hele vejen, og ikke kun nogle af dagene. 

PRIS: Standardbillet 250 kr.
Foreningsbiletter 600 kr. 


Foreningsbilletter er for de deltagere hvor foreningerne betaler deres deltagelse, som de kan søge lederkursus på. Og for jer som gerne vil støtte sommerskolen - vi tager imod al støtte med kyshånd :)

Som forening kan I søge kommunen om lederkursusstøtte på 60-80% af prisen. Ønsker I mere info om dette, kontakter I Bifrosts generalsekretær René Bokær på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 20744130. 

 

Alder:

Du skal minimum være fyldt 14 år for at deltage på Sommerskolen. Læs om salg af alkohol længere nede under "Mad og drikke". 

 

Overnatning:

Du kommer til at overnatte på et værelse sammen med 2-3 andre elever, og der er bad og toilet på de fleste værelser, én værelsesgang har fællesbad og -toilet.

 

Pakkeliste:

Need to have: Sengetøj - Sovepose/dyne - Hovedpude - Toiletsager - Håndklæde - Medicin - Rigeligt med skiftetøj
Nice to have: Badetøj - Ørepropper - Drikkedunk - Sutsko/indesko - Træningstøj - Skriveredskaber - m.m. 

 

Mad og drikke:

Undtagen ankomstdagen onsdag (hvor vi beder dig om at have spist frokost inden du ankommer mellem kl. 12-13) bliver der serveret 3 daglige måltider, samt frugt og snacks i løbet af dagen. Vi stræber efter at så meget af maden som muligt er vegetarisk; følg med på Facebook og i deltagermails for mere om dette.

Om aftenen kan du købe både sodavand og alkohol. Er du under 18 år, skal du på forhånd have aftalt med dine forældre om du må indtage alkohol. Vi forventer, at du selv kan overholde den aftale du laver med dine forældre, og vi kommer ikke til at agere politibetjente. 

Vi minder i øvrigt alle deltagere om, at Sommerskolen er en sommerSKOLE og ikke en sommerLEJR. Så alle festlige aktiviteter er selvfølgelig med måde. 

 

Fest:

Lørdag aften slutter vi sommerskolen af med en stor fest. Her vil fakulteterne hver især bidrage med et underholdningsindslag, og der vil være dans og hygge til den lyse morgen.

Der er ingen dresscode, men hvis du har lyst, så medbring et festligt outfit!